Jack Wilshere on ollut kesästä lähtien vapaa agentti, kun hänen sopimuksensa Bournemouthin kanssa päättyi, eikä sitä uusittu.

Urallaan yli 30 A-maaottelua Englannin paidassa pelannut ja vuosikausien ajan Arsenalia edustanut Wilshere antoi hiljattain The Athleticille haastattelun, jossa hän puhui avoimesti vaikeasta tilanteestaan. Lue Wilsheren mietteitä täältä.

Wilshere harjoittelee parhaillaan Serie B:ssä pelaavan Comon kanssa. Comon seurajohdossa työskentelevä Dennis Wise kutsui Wilsheren harjoittelemaan Comon kanssa.

Pelaajaa ei voida rekisteröidä seuran kokoonpanoon, mutta Como halusi siitä huolimatta nimimiehen harjoittelemaan edustusjoukkueen kanssa.

La Gazzetta dello Sport haastatteli 29-vuotiasta Wilshereä, joka myönsi, että hänen aikansa Englannin kentillä on päättynyt.

– Minulla oli hieno ura Englannissa, mutta aikani siellä on päättynyt. Siellä minulla on huono maine loukkaantumisten kanssa. Etsin uusia haasteita ja ihmisiä, jotka luottavat minuun ja antavat minulle mahdollisuuden näyttää pärjääväni.

Wilshere on halukas pelaamaan Italiassa.

– Tietenkin liittyisin välittömästi italialaisen seuran riveihin, jos saisin mahdollisuuden. Tähän mennessä kokemus Comossa on ollut hieno. Uskoisin sopeutuvani hyvin Italiaan, vaikka eroa onkin paljon, Wilshere viittasi Englantiin.

Lähde: AS