Työttömänä oleva Jack Wilshere on pettynyt ihmisten ennakkoluuloihin: ”Se on kummallista”

© Kuva: Getty Images

Jack Wilshere on vapaa agentti.

Keskikenttäpelaajan sopimus Bournemouthin kanssa päättyi kesällä, eivätkä osapuolet allekirjoittaneet uutta sopimusta.

29-vuotiaan Wilsheren pitäisi pelata ammattilaisuransa parhaita kausia, mutta työnantaja puuttuu.

Wilshere on harjoitellut viime aikana Serie B:ssä pelaavan Comon kanssa, mutta Como ei voi sääntöjen vuoksi rekisteröidä pelaajaa joukkueeseensa.

Under The Surface -podcast haastatteli yli 30 A-maaottelua Englannin paidassa pelannutta Wilsherea, joka on pettynyt ihmisten ennakkoluuloihin.

– Ihmisillä on ennakkoluuloiset käsitykset minusta ja olen saanut sellaisia vastauksia myös seuroilta. Minua pidetään hyvänä pelaajana, mutta hyvin loukkaantumisherkkänä. Minulla ei ole ollut koronaviruspandemian aikana ainuttakaan loukkaantumista ja olen harjoitellut päivittäin. Bournemouthissa olin pelikunnossa jokaisessa ottelussa, joten tuo vastaus on kummallinen, Wilshere totesi viitaten seurojen ennakkoluuloihin.

– Minulla on 10-vuotias poika, joka rakastaa jalkapalloa ja hän seuraa muun muassa aktiivisesti Sky Sportsia. Hän ymmärtää jalkapallosta, mutta on hyvin vaikea kertoa hänelle, mikä tilanteeni on. On haastavaa selittää, mitä tapahtuu. Hän aina kysyy minulta, olenko löytänyt jo uuden seuran tai jos joku haluaisi tehdä kanssani sopimuksen ja joudun vastaamaan kieltävästi. Se on ainut asia, mitä voin sanoa hänelle. Minun on oltava rehellinen pojalleni.

Wilshere on pelannut urallaan 198 ottelua Arsenalin edustusjoukkueessa.

Lähde: MARCA