Kakkosen keskiviikkoilta ei ollut ihan tavanomainen jalkapalloilta. A-lohkon ottelussa MiPK-PEPO nähtiin koko kauden suurimmat murskajaiset, kun PEPO höykytti isäntiä Mikkelissä peräti maalein 0-11 ja lähti kotimatkalle Lappeenrantaan mahat täynnä maalijuhlista.

Maalintekijöitä ottelussa oli ”vain” viisi, sillä peräti kolme PEPO:n pelaajaa teki pelissä hattutempun. Kolme maalia mieheen viimeistelivät Nikke Veikkanen, Juuso Enbuska sekä St. Lucian saarivaltiosta kotoisin oleva Malik St. Prix. Jokainen hattutemppumaakari teki yhden maaleistaan rangaistuspotkusta.

Tällaista ottelua on haastavampaa kuvailla pelkin sanoin. Sen sai todeta myös A-lohkon toisena Järvenpään Palloseuran jälkeen oleva PEPO. Jos tapahtumista haluaa saada paremman kuvan, kannattaakin katsoa YouTubesta reilun kolmen minuutin mittainen maalikooste.

Ehkä liikkuva kuva kertoo tämän paremmin kuin tuhat sanaa. Tässä sitä nyt on yhdentoista maalin edestä, toivottavasti mikään ei unohtunut välistä!

Linkin kautta katsomaan!

youtube.com/watch?v=7i3jd7…

#PEPOHeart #Kakkonen

Jos piti PEPO hauskaa kentällä, niin niin piti myös läppärin ääressä. Seuran somevastaava otti kaiken ilon irti joukkueensa kuudennesta peräkkäisestä voitosta, ja hyödynsi täysillä erinäisten giffien potentiaalin.

Alla on näistä muutamia poimintoja, joista yhtenä mainittakoon legendaarisen suomalaisen rallikuskin Marcus Grönholmin kuuluisa haastattelu, jossa hän selvittää haastattelijalle englanniksi sitä, kuinka kivi tuli auton pohjan läpi kartturi Timo Rautiaisen takamusta päin. ”Up in the ass of Timo”. Siinä oli selittelemistä myös PEPO:n bussissa.

Yritä tässä nyt amerikkalaiselle selventää tarinaa Marcuksen ja Timon vastoinkäymisen takaa.

Up in the ass of Timo!

#PEPOHeart #Kakkonen
HT' Se oli sellainen 45 minuuttinen.

0-8

Ilari Äijälä

@ilariaijala
PEPO:n somettaja pääs tänään vähän hassuttelemaan. 11 kertaa. 🤷🏻‍♂️ #kakkonen #mikähomma
64' Joonatan Sinkkonen ja PEPO-uran ensimmäinen! Otetaas sambat pitkästä aikaa!

0-11

FT' Loppuvihellys ja PEPO voittaa!

Aivan täysin käsi sydämellä täytyy nyt kyllä sanoa, että vastaavanlaisia matseja tämä sarja ei enää kaipaa.

0-11

PEPO:n takamatka A-lohkon kärkijoukkue JäPS:iin on nyt seitsemän pistettä, mutta JäPS on pelannut kaksi ottelua enemmän. Jokaisen kolmen lohkon voittaja nousee ensi kaudeksi Ykköseen. MiPK on putoamiskurimuksessa. Se on saanut viimeisistä viidestä ottelustaan vain kaksi tasapelipistettä ja viimeisistä 11 ottelusta yhteensä viisi. Päästettyjä maaleja on 16 pelissä yhteensä 48, eli keskimäärin kolme per peli. Maaleista tosin lähes neljäsosa tuli PEPO:n pelaajien tekeminä eilen.

MiPK on A-lohkon hännänhuippu, mutta vielä sen ei kannata toiveita säilymisestä heittää. Putoamisviivan päällä oleviin MyPa:an ja KuFu-98:aan on nimittäin eroa vain neljä pistettä, kun joukkueilla on pelaamatta kuusi ottelua. PEPO:n antaman selkäsaunan pitäisi vain toimia herätyskellona eikä lannistaa entisestään.

Vaikea äskettäin nähtyä on sanoin yrittää kuvailla, mutta yritetään joka tapauksessa.

Mikkeliläisten selkäsauna nyt sanamuodossa, VMH Productionsin tarjoama otteluraportti linkin kautta luettavissa!

lilat.fi/lilamagiaa-sar…

Lilamagiaa, tosiaankin.

#PEPOHeart #Kakkonen