Virallista: Saksan MM-sankari Mario Götze allekirjoitti pitkän jatkopahvin – hylkäsi sitä ennen useita tarjouksia Mestarien liigan seuroilta

© Kuva: Getty Images

Saksalle maailmanmestaruuden vuoden 2014 MM-kisoissa ratkaissut Mario Götze, 29, on solminut vuoteen 2024 asti ulottuvan jatkosopimuksen PSV:n kanssa.

Götze siirtyi PSV:n riveihin viime lokakuussa ja on löytänyt Hollannissa kauan kadoksissa olleet tehonsa. Tähän mennessä keskikenttämies on pelannut Hollannin suurseurassa 35 ottelua ja tehnyt niissä tehot 10+10.

– Ei ole mikään salaisuus, että Mario on iso pelaaja joukkueelle ja tärkeä tavoitteidemme toteuttamisessa. Olimme erittäin kiinnostuneita pitämään hänet PSV:ssä pidemmän aikaa, PSV:n jalkapallojohtaja John de Jong kertoo.

– Siirtoikkunan viimeisinä päivinä useat seurat osoittivat vakavaa kiinnostusta häntä kohtaan. Moni näistä seuroista pelaa tällä kaudella Mestarien liigaa. Huolimatta siitä, että Mario haluaa pelata tässä kilpailussa, hän valitsi PSV:n.

– Hän haluaa voittaa pokaaleja seuran kanssa. Meillä on sama kunnianhimo ja olemme luonnollisesti erittäin iloisia siitä, että hän näkee tulevaisuutensa täällä.

Ennen siirtymistä PSV:hen Götze pelasi ammattilaisuransa ensimmäiset kymmenen vuotta kotimaassaan Saksassa. Hän edusti Borussia Dortmundia seitsemän, ja Bayern Müncheniä kolme vuotta.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.