Jack Wilshere on vapaa agentti. Keskikenttäpelaajan sopimus Bournemouthin kanssa päättyi kesällä, eikä osapuolet allekirjoittaneet jatkosopimusta.

Englannin A-maajoukkueessa yli 30 ottelua pelannut Wilshere on harjoitellut edelliset viikot Serie B:ssä pelaavan Comon riveissä.

Como ei kykene rekisteröimään Wilshereä kokoonpanoonsa sääntöjen vuoksi, vaikka kyseessä on vapaa agentti, joten Wilshere on ainoastaan mukana joukkueen harjoitusvahvuudessa.

Wilshere oli kirjoilla Arsenalin edustusjoukkueessa kymmenen vuoden ajan ja pelasi seurassa lähes 200 ottelua. Arsenalin nykyinen päävalmentaja Mikel Arteta pelasi Wilsheren kanssa seuran edustusjoukkueessa.

Artetalta tiedusteltiin, ottaisiko hän Wilsheren joukkueen harjoitusvahvuuteen siihen asti, kunnes pelaaja löytäisi itselleen uuden työnantajan.

– Tunnen hänet ja pelasimme samaan aikaan Arsenalissa. Wilshere on rakastettu persoona Arsenalissa ja ovemme ovat aina auki hänelle, Arteta totesi.

Wilshere on julkisesti todennut uskovansa, ettei enää pelaa ammatikseen Englannin kentillä. Lue Wilsheren mietteitä täältä.