Brasilialaispelaajalle kahden vuoden pelikielto – potkaisi tuomaria päähän ja joutui pidätetyksi

Brasilialaispelaaja William Ribeiro on saanut kahden vuoden pelikiellon potkaistuaan erotuomaria päähän kesken ottelun, kertoo Goal.

Sao Paulo de Rio Grandea edustanut Ribeiro, 30, hermostui tuomarille lokakuun alussa ottelussa Guarani de Venancio Airesia vastaan, kun oikeudenjakaja ei viheltänyt Ribeiron joukkueelle vapaapotkua. Ribeiro potkaisi tuomaria kahdesti – toisella kerralla päähän, kun tuomari makasi maassa ensimmäisen potkun jäljiltä.

Kummankin joukkueen pelaajat viittilöivät nopeasti lääkintäjoukot kentälle ja tajuton tuomari vietiin sairaalaan, josta hän pääsi pois seuraavana päivänä. Ribeiro pidätettiin stadionilla, ja tuolloin kerrottiin, että häntä syytetään murhan yrityksestä. Goalilla ei ole syytteestä uutta kerrottavaa.

Sao Paulo de Rio Grande purki Ribeiron sopimuksen heti tapahtuneen jälkeen.

– Kentällä oli paljon ongelmia. Tein virheen, eikä tekoni ollut oikein. Olen todella pahoillani. Minulla sumeni silmissä. En pysty selittämään, mitä minulle tapahtui. Etsin jopa psykologista hoitoa, kommentoi Ribeiro kuultuaan kurinpitokomitean päätöksen hänen pelikiellostaan.

Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.