Launtaina Serie A:n kärkikamppailussa Bergamossa kohtasivat Atalanta ja Lazio. Ottelu päättyi lopulta pistejakoon lukemin 2-2.

Vierasjoukkue johti ottelua kahdesti. Se siirtyi Pedron osumalla 1-0-johtoon pelin 18. minuutilla. Duván Zapata kuitenkin tasoitti pelin avausjakson lisäajalla.

Sarjan maalitilaston kärkinimi Ciro Immobile vei roomalaiset jälleen johtoon toisella jaksolla, mutta Atalanta nousi vielä tasoihin aivan kamppailun viime hetkillä.

Hollantilaispelaaja Marten de Roon sai kotiyleisön repeämään liitoksistaan ajassa 90+4 minuuttia.

Dramaattinen loppuratkaisu ei ollut kuitenkaan välttämättä pelin puhuttavin asia vaan juuri se yleisö. Atalantaa saattaa odottaa ikävä rangaistus vielä.

Hetki ennen tasoitusmaalia Lazion kokenut ja muun muassa Liverpoolissa sekä Bayern Münchenissa uransa aikana pelannut espanjalaisvahti Pepe Reina sai kokea kovia.

Atalantan kannattajat alkoivat viskoa tavaraa Reinaa kohti hänen maalinsa takaa. Joukossa oli muun muassa teippirullaa ja muuta irtaimistoa. Esineistä myös aiheutui vahinkoa. Jokin esine osui Reinaa päähän.

Esineen oletetaan olleen kolikko, jonka erotuomari Marco Guida myös poimi todistusaineistoksi taskuunsa.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

sportlive

@sportli26181512
Atalanta-Lazio, Reina colpito da una monetina: Brutto episodio accaduto nel finale al Gewiss Stadium, poi è arrivato il gol del 2-2 firmato De Roon dlvr.it/SBbDG9