PSG sai kokea sunnuntaina kahdeksan ottelun voittoputkensa (Ligue 1:ssä) päätteeksi kovan pettymyksen, kun se hävisi alkuiltapäivästä pelatussa ottelussa Rennes’lle maalein 0-2. PSG peluutti avauskokoonpanossa tulivoimaista tähtikvartettiaan Neymaria, Lionel Messiä, Kylian Mbappéa ja Ángel Di Maríaa, mutta ei saanut pelissä ainuttakaan laukausta kohti kotijoukkueen maalia.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta Optan tilastohistoriassa, eli ainakin vuodesta 2007 lähtien, kun PSG ei saa Ligue 1 -ottelussa yhtään kutia kohti vastustajan maalia.

Tuloksellisesti PSG:n kausi on ollut hyvä, sillä tappio oli vasta koko kauden toinen, ensimmäisen tultua 1. elokuuta pelatussa Ranskan Supercupin ottelussa Lilleä vastaan. Mestarien liigassa PSG jäi Club Bruggen vieraana tasapeliin, mutta kukisti huippuottelussa Manchester Cityn. Kun tulosten taakse katsoo, on moni Ligue 1 -voitoista tullut kuitenkin erittäin niukasti ja nihkeällä pelillä, voittomaalin synnyttyä vasta aivan lopussa.

Suorapuheisena miehenä tunnettu Italian maajoukkueen ex-hyökkääjä Antonio Cassano onkin noteerannut PSG:n vaikeudet. Cassano puhui Cristian Vierin Twitch-kanavalla BoboTV:ssä ja ennusti PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettinolle lyhyttä ikää PSG:n peräsimessä. Cassano perusti näkemyksensä kuulemiinsa sisäpiiritietoihin.

– Pochettino ei kestä PSG:ssä pitkään. Olen kuullut hänestä pahoja puheita, Cassano paljasti.

– Hän on mahtava, täyden kympin tyyppi, mutta valmentajana hän ei treenauta taktiikkaa minuuttiakaan, vaikka joukkue pyytäisi sitä. Hän kysyy pelaajalta neuvoja siitä, miten heidän pitäisi pelata. En voi uskoa sitä.

[readmore from=Pochettino-Mauricio]

– Pochettino ei ole ikinä valmentanut mestareita, ja nyt hänellä on vaikeuksia ohjeistaa kaikkein suurimpia. Jos minä olen käsittänyt oikein, on hänellä vain vähän aikaa jäljellä, jos hän jatkaa samaan malliin, Cassano jatkoi.

39-vuotias Cassano pelasi hyökkääjän tontilla Italian A-maajoukkueessa 39 ottelua. Seurajoukkuetasolla hän edusti muun muassa AS Romaa, Sampdoriaa, Real Madridia, AC Milania ja Internazionalea. Hän lopetti pelaajauransa syksyllä 2018.