Juventuksen ja AS Roman välinen Serie A -ottelu on tauolla tilanteessa 1-0, Moise Keanin maalin turvin.

Ottelussa esillä on ollut maalintekijän lisäksi lukuisia muitakin myös Valioliigan seuraajille takavuosilta tuttuja tekijöitä, nippu heistä 44. minuutilla nähdyn sirkuksen osalta.

Chelseasta AS Romaan vastikään siirtynyt Tammy Abraham teki hurjan juoksun, ja tanssi tiensä maalille kolmen Juve-pelaajan välistä. Englantilainen kuitenkin kaadettiin tilanteessa, jossa pallo lopulta ajautui puolestaan Arsenalista taannoin Roomaan siirtyneelle Henrikh Mkitarjanille. Armenialaisen jalasta peliväline Abrahamille, ja ohi ex-Gunners-veskari Wojchiech Szczesnyn.

Ottelun erotuomari Daniele Orsato oli kuitenkin jo ennen Mkhitarjanin maalia ehtinyt osoittaa pallon rankkaritäplälle. Tilannetta tarkasteltiin paitsion varalta VAR:n avulla. Maalia ei edelleenkään hyväksytty, mutta paitsiotakaan ei tilanteessa ollut.

Pilkulle astellut Jordan Veretout lähetti vetonsa kohti oikeaa alakulmaa, jonne Szczesny kuitenkin ehti käsineen syöksyä. Tauolle siis edelleen isäntien johtoasemassa.

Päivitetty 17.10.2021 klo 23.42: Ottelu päättyi lukemiin 1-0