Manchester Unitedin ex-puolustaja Patrice Evran mukaan hänen entistä joukkuekaveriaan Cristiano Ronaldoa ei kohdeltu oikein Juventuksessa.

36-vuotias Ronaldo pelasi Juventuksessa kolmen kauden ajan vuosina 2018-21. Kahtena ensimmäisenä kautena Juventus voitti Serie A:n mestaruuden, mutta yhdeksän vuoden mestaruusputki katkesi viime kauden päätteeksi, kun torinolaisseura jäi sarjassa neljännelle sijalle. Surkeasta kaudesta syytettiin seuran päävalmentajana toiminutta Andrea Pirloa sekä Ronaldoa, vaikka hän voitti Serie A:n maalikuninkuuden.

Cristiano tarvitsee rakkautta ja kunnioitusta, mutta sen sijaan hänestä tehtiin Juventuksen syntipukki, Evra kertoi La Repubblicalle.

Italiassa esitetty kritiikki on ollut naurettavaa ja hieman tekopyhää. Se oli virhe, kun Massimiliano Allegri sanoi: ”Cristiano ei pelaa kaikkia pelejä”. Ei kaikkia asioita tarvitse sanoa julkisesti.

Ronaldo palasi kesällä Manchester Unitediin, josta hän ponnahti maailman huipulle. Evran mukaan portugalilaistähti on nyt paikassa, jossa hänen on hyvä olla.

– Cristiano rakastaa Manchester Unitedia. Se on ainoa seura, jota kohtaan hänellä on todellista rakkautta, ex-puolustaja lisää.