© Kuva: Juha Tamminen

HJK – Maccabi Tel Aviv: Eurot ja jatkopaikka tähtäimessä

Konferenssiliiga
HJK – Maccabi Tel Aviv
Torstai 21.10. klo 17:30

HJK jatkaa euroseikkailujaan Konferenssiliigassa, ja israelilaista Maccabi Tel Avivia vastaan olisi hyvä saada tulosta kahdestakin syystä: pisteet ovat rahallisesti arvokkaita, ja tappiolla Klubin tilanne menisi jatkopaikan suhteen hyvin hankalaksi. Samalla Klubi yrittää raivokkaasti laittaa KuPSille kampoihin Veikkausliigassa. Voikin hyvällä syyllä sanoa, että HJK:lla on hyvin haasteellinen syksy.

KuPS pysyi vielä kolmen pisteen päässä, kun Ilves kaatui viikonloppuna vieraissa 2-3. Konferenssiliigassa on tilillä tappio ja voitto – LASK oli kiistatta parempi kotiottelussa, mutta Alashkert kaadettiin vieraissa yhtä lailla ansaitusti. Toki jälkimmäisessä ottelussa vastustajan punainen kortti helpotti urakkaa. Toni Koskela sai jo viikonloppuna Daniel O’Shaugnessyn ja Lucas Lingmanin kokoonpanoon. Jakob Tånnander, Atomu Tanaka ja Sebastian Dahlström puuttuvat miesvahvuudesta edelleen.

Maccabi Tel Aviv haki kovalta LASKilta vieraspisteen, mikä kertoo jo olennaisen joukkueen tasosta. Kotimaan sarjassa Maccabilla ei ole homma ollut aivan hallussa, sillä joukkue on tällä hetkellä sarjassa vasta yhdeksäntenä. Patrick van Leeuweenin suojatit ovat olleet kotimaan kamaralla vaikeuksissa vieraspeleissä. Pelityyliltään Maccabi vaikuttaa vähemmän intensiiviseltä kuin LASK, mutta joukkueen linjojen taakse ei ole vapaataipaleita luvassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Klubin on parannettava otteitaan, jos se meinaa ottaa pisteitä israelilaisilta. Todennäköisyydet ovat vierasvoiton puolella, ja tätä myös tipsataan: Maccabi Tel Aviv voittaa ottelun kertoimella 2,35.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.