AS Roma pelasi Konferenssiliigaa torstaina Norjassa, napapiirin pohjoispuolella. Bodö/Glimt antoi italialaisille melkoisen oppitunnin, ja vei pelin peräti 6-1. Roma-manageri José Mourinhon joukkue ei ole koskaan aiemmin päästänyt kuutta maalia omiin.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.
Teksti jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaPaolo

@OptaPaolo
1 - A José Mourinho side has conceded 6+ goals in a single game for the first time ever, in what is the 1008th match of his managerial career. Shock.

#UECL #BodoGlimtRoma

Portugalilainen otti tuloksen omaan piikkiinsä.

– Minä päätin kokoonpanosta, joten syy on minun.

Avauksen kaikki nimet eivät todella olleet niitä tutuimpia. Penkiltä toisella jaksolla nousivat lopulta Tammy Abraham, Lorenzo Pellegrini, Henrikh Mkhitarjan, Bryan Cristante ja Eldor Shomurodov. Viimeiset heistä juoksivat kentälle tilanteen ollessa 3-1, ja lunta siis tuli tupaan vielä reippaasti tämän jälkeenkin.

– Tarkoitukseni oli hyvä. Halusin antaa mahdollisuuden kovaa työtä tekeville. Rotaatio oli myös pakollista; pelasimme keinonurmella hyvin kylmässä säässä.

Ottelu kertoi raakaa totuutta AS Roman komeidenkin kulissien takaa.

– En minä ole sitä yrittänytkään peitellä. Meillä on 13 pelaajaa yhteen joukkueeseen, muut ovat toisella tasolla. Nyt hävisimme joukkueelle, joka oli tänään paremmalla tasolla. Se on niin yksinkertaista.

Lähde: BBC