Olimpico do Montijon ja Vitoria Setubalin B-joukkueen välinen alasarjaottelu Portugalissa riistäytyi viikonloppuna täysin käsistä, kertoo Goal.

Maalittoman tasapelin jälkeen tunteet pelaajien, taustajoukkojen ja kannattajien välillä kävivät niin kuumana, että paikalla olleet viranomaiset ampuivat aseillaan ilmaan tilanteen rauhoittamiseksi.

Pelaajien ja valmentajien välille syttynyt tappelu yltyi entisestään, kun kannattajat ryntäsivät kentälle. Lopulta kaaos oli niin mittava, että poliisi turvautui harvinaiseen keinoon.

Poliisin tiedotteen mukaan varoituslaukaukset eivät aiheuttaneet loukkaantumisia tai muutakaan vahinkoa.

– Sekaannus olisi voinut olla vielä isompi, jos poliisi ei olisi ampunut niitä laukauksia. Ehkä heidän olisi pitänyt estää kannattajia menemästä kentälle, kommentoi Setubalin valmentaja Paulo Martins.

Olimpico do Montijon valmentajan Marco Bichon mukaan poliisilla ei ollut tilanne hallinnassa.

– Minulla on kysymys. Pelaajat ovat lukuisia kertoja käyneet toistensa kimppuun, mutta onko kukaan ikinä nähnyt tällaista missään? Edes pahemmissa hyökkäyksissä kukaan ei ole ikinä nähnyt, että poliisi ampuisi kymmenen laukausta ilmaan.

Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

EFE Deportes

@EFEdeportes
😱 ¡Batalla campal en un estadio portugués!

🔫 Absolutamente surrealista lo sucedido en el partido de la regional lusa entre Olímpico de Montijo y Vitória de Setúbal B... ¡Hasta nueve disparos al aire de la policía y un jugador encañonado!

📹 @Record_Portugal