Katso: MLS:ssä nähtiin todella hämmentävä rangaistuspotku – pallo päätyi maaliin mielettömällä onnella

Austin FC:n ja Houston Dynamon välisessä MLS-ottelussa nähtiin maanantain vastaisena yönä todella hämmentävä tilanne, kun paraguaylaishyökkääjä Cecilio Domínguezin laukoma rangaistuspotku päätyi maaliin todella onnekkaasti.

Domínguezin rankkari osui ensin vasempaan tolppaan, josta se kimposi maaliviivaa pitkin oikeaan tolppaan. Oikeasta tolpasta pallo oli kimmota takaisin pelikentälle, mutta väärään suuntaan aavistanut Houston-vahti Marko Marić oli pallon tiellä ja peliväline kimposi hänen vatsasta maaliin.

Kroatialaisvahti Marićin omaksi maaliksi merkitty osuma oli ottelun lopputuloksen kannalta ratkaiseva sillä Austin FC voitti kotiottelunsa 2-1-lukemin. Suomen A-maajoukkueen ex-pelaaja Alexander Ring pelasi ottelussa 89 minuuttia ja syötti Austinin toisen osuman.

Austin FC:n mielettömän onnekkaan rankkarin näet alla olevasta upotuksesta.