Kuopion Palloseura on tehnyt toppari Paulo Ricardon kanssa kauden 2022 loppuun ulottuvan jatkosopimuksen.

Brasilialaispuolustaja Ricardo, 27, liittyi KuPS:n vahvuuteen elokuussa, ja hän on tähän mennessä pelannut savolaisten riveissä kymmenen ottelua.

Aiemmin urallaan Ricardo on pelannut Brasilian pääsarjassa kasvattajaseurassaan Santosissa sekä Fluminensessa ja Goiásissa. Ennen Kuopioon saapumista hän edusti Figueirensea. Euroopan kentillä Ricardo pelasi ensimmäisen kerran vuosina 2016-2018 sveitsiläisessä FC Sionissa.

– Olen todella iloinen uudesta sopimuksesta. Perheeni on myös Kuopiossa ja hekin ovat viihtyneet Kuopiossa loistavasti. Olemme onnellisia, että saamme jatkaa elämäämme Kuopiossa myös ensi kaudella. Valmennus tekee erinomaista työtä ja pidän tavasta, jolla pelaamme. Meillä on hyvä joukkue ja maajoukkuetason pelaajia. Pelaamme monipuolista ja hyökkäävää jalkapalloa, joka tukee myös omia vahvuuksiani. Olemme pelanneet todella hyvän kauden, mutta haluamme olla jatkossa vieläkin parempia, kommentoi Ricardo KuPS:n sivuilla.

– KuPS on upea seura ja haluan antaa joukkueelle ja kannattajille kaikkeni, että pääsemme yhdessä juhlimaan mestaruutta.

KuPS on Veikkausliigan ylemmän loppusarjan piikkipaikalla, kolme pistettä edellä Helsingin Jalkapalloklubia, kun neljä kierrosta on pelaamatta.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 LOISTAVIA UUTISIA!

📝 Kuopion Palloseura ja brasilialaistoppari Paulo Ricardo ovat solmineet kauden 2022 loppuun ulottuvan jatkosopimuksen!

📄 Lue lisää:
kups.fi/paulo-ricardo-…

#KuPS #Veikkausliiga #Banzai