Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Mauro Icardin vaimo, Wanda Nara, julkaisi lauantaina Instagram-tilinsä tarinaosiossa kryptisen viestin: ”Taas yksi perhe, jonka olet pilannut olemalla lutka”.

Nara oli myös poistanut ison liudan heidän yhteiskuviaan ja lopettanut aviomiehensä seuraamisen Instagramissa. Maanantaina hän lisäsi tililleen kaksi uutta kuvaa, jossa hänellä ei ollut vihkisormusta kädessään.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

Pariskunta on ollut naimisissa seitsemän ja puolen vuoden ajan, mutta Nara jätti viikonloppuna avioerohakemuksen. Icardi on asiasta poissa tolaltaan eikä ole kyennyt osallistumaan harjoituksiin. PSG tiedotti sunnuntaina antaneensa pelaajalle vapaata henkilökohtaisten syiden vuoksi.

RMC Sportin mukaan Icardi on nyt uhannut lähteä PSG:stä, mikäli hänen vaimonsa ei peru avioerohakemustaan. Syitä voi olla monia, mutta yhtenä niistä on pidetty kiristystä.

Nara ei nimittäin ole pelkästään Icardin vaimo, hän toimii myös miehensä agenttina. Jos Icardi purkaa rahakkaan sopimuksensa, joka ulottuu kesään 2024 saakka, ja jonka aikana hän tienaa noin 12 miljoonaa euroa vuodessa, se näkyy myös Naran tilipussissa.

Naran sorvaaman PSG-sopimuksen purkaminen maksaisi jo itsessään miljoonia. Sen lisäksi sopimukseen kirjattuja palkkatuloja jäisi saamatta seuraavan vajaan kolmen vuoden aikana yli 30 miljoonaa euroa.

28-vuotias Icardi on nimetty PSG:n kokoonpanoon illan Mestarien liigan otteluun RB Leipzigiä vastaan, mutta hänen pelaaminen on kaikkea muuta kuin varmaa.