Valioliiga
Liverpool – Manchester City
Sunnuntai 02.10. klo 18:30

Manchester Cityn härkäviikko saa jatkoa, kun Pep Guardiolan suojatit matkaavat Anfieldille Liverpoolin vieraaksi. Chelsean ja PSG:n vieraana tuloksena on ollut voitto ja tappio. Valioliigan kärjessä tilanne on todella tasainen, ja ottelun voittaja nousee sarjan kärkeen. Molemmat joukkueet ovat Valioliigan ja koko maailman kärkeä, ja ottelussa ratkaisevat pienet asiat.

Liverpool on elementissään, kun poissaolot eivät jyllää viime kauden tapaan. Viikolla Pool murskasi vieraissa Porton, mutta viime viikonloppuna joukkue osoitti merkkejä kuolevaisuudesta, kun alkukauden upeasti aloittanut Brentford teki Jürgen Kloppin suojateille kolme maalia ja taisteli komean tasapelin. Puolustus onkin ollut Poolin ehdottomasti heikoin osa-alue tähän asti. Poissa sunnuntaina ovat Harvey Elliott, Thiago sekä Trent Alexander-Arnold.

Manchester City oli Chelsea-voitossa hyvin vakuuttava, mutta viikolla PSG:tä vastaan jäi luu käteen – tosin tulos oli jossain määrin raaka Citylle, jolla oli ottelussa omat paikkansa. Valioliigassa City on kerennyt kärsimään jo tappion ja yhden tasapelin, vaikka joukkueelle ei ole tehty kuudessa ottelussa kuin yksi maali. Alakerta onkin toiminut Cityllä todella esimerkillisesti. Vierailla Ilkay Güngoganin ja Oleksandr Zinchenkon esiintymiset illan ottelussa olisivat iso yllätys.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajakertoimet ovat jokseenkin kohdallaan, eikä maalimääristäkään löydy mitään mieltä kuohuttavaa. Viihdevetoihin otetaan maalintekijää. Mo Salahin ohella myös Sadio Manen ruuti on ollut sangen kuivaa, ja miehen maalivedosta saa mukavaa kerrointa: Sadio Mane tekee ottelussa maalin kertoimella 3,45.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS