Valioliiga
Manchester United – Liverpool
Sunnuntai 24.10. klo 18:30

Manchester United ja Liverpool. Paljon tätä klassisempaa ottelua ei Valioliiga tarjoa koko kauden aikana. Joukkueiden välinen rivalry on historiallisesti yhtä paljon edustamiensa kaupunkien välistä kilvoittelua kuin itse jalkapalloa. Menestysjoukkueet kohtasivat ensimmäisen kertaa jo vuonna 1894, ja kisa on kovaa sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Manchester United ei tällä hetkellä ole mitenkään liekeissä. Ikuisuusvirsi Ole Gunnar Solskjaerin potkuista jatkuu, mutta tuntuu siltä että aina ratkaisevalla hetkellä joukkue ottaa voiton ja pelastaa managerinsa nahkan. Ja kyllähän käsissä olevalla miehistöllä pitäisi parempaan pystyä. Tähän otteluun OGS laittaa kentälle kaiken mahdollisen. Kuherruskuukausi Cristiano Ronaldon kanssa on ohi, ja miehen pitäisi tehdä kentällä muutakin kuin maaleja. Raphael Varane on tärkein varma poissaolija.

Liverpool ei ole syksyn aikana hävinnyt yhtään peliä missään turnauksessa. Joukkueen hurja hyökkäysvoima luo tukun maalipaikkoja jokaisessa ottelussa ja varsinkin Mohamed Salah on ollut liekeissä. Maajoukkuetauon jälkeen joukkue leikitteli Watfordin nurin vieraissa ja haki Mestarien liigassa voiton Atletico Madridista – joskin tästä ottelusta jäi vastustajalle jossiteltavaa. Poissaolijoista Curtis Jones lähestyy pelikuntoa päivä päivältä.

Lyö vetoa ottelusta:

Viime keväänä vastaavassa ottelussa nähtiin kuusi maalia, ja kyllähän verkko saattaa venyä tälläkin kertaa. Ei tämä ottelu vedonlyönnillisesti kovin mielenkiintoinen ole, mutta jännäripanoksella lähtee Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,30.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO