Mestarien liigassa käynnistyi kello 22 Suomen aikaa kaikkiaan kuusi ottelua. Tulessa on luonnollisesti seurajättiläisiä eri puolelta Eurooppaa.

Bayern Münchenin kokoonpanossa Benfican vieraana on merkittävää se, että päävalmentaja Julian Nagelsmann ei ole paikalla lainkaan. Kyse ei lopulta kuitenkaan ole kovin suuresta draamasta; 34-vuotias luotsi kärsii flunssaoireista.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
Our XI to face Benfica ⭐

#SLBFCB #UCL #packmas
ℹ️ @J__Nagelsmann will sadly be unable to support his team from the dugout today due to a flu-like infection. His assistants, Dino Toppmöller and Xaver Zembrod, will represent the head coach tonight. Get well soon, Julian! 💪

Juventus taas ottelee Pietarin Zenitin vieraana. Tässäkin tapauksessa hämmentäjänä ottelun alla toimi valmentaja; Vanhan Rouvan käskijä Massimiliano Allgeri nimittäin juoksutti kentälle ensi kertaa 57 Mestarien liigan otteluun ryhmän, jonka keski-ikä on alle 28 vuotta.

OptaPaolo

@OptaPaolo
27&93 - Massimiliano #Allegri fields a starting 11 with an average age under 28 years old for the first time in 57 #ChampionsLeague matches with #Juventus. Youth.