Mesut Özil oli pitkään yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista. Muun muassa Real Madridissa ja Arsenalissa loistanut saksalainen hallitsi Euroopan suursarjojen maalisyöttötilastoja monena vuotena peräkkäin.

Muutamat viime vuodet 33-vuotiaalla Özilillä on ollut hankalampaa. Roolia Arsenalissa ei enää löytynyt ja lopulta hän siirtyi Turkin pääsarjan jättiläiseen Fenerbahçeen.

Tämä oli pelaajan omien sanojen mukaan unelmien täyttymys. Turkkilaisia juuria omaava Özil kertoi olleensa aina Fenerbahçen kannattaja.

Alku uudessa ympäristössä jatkui pelillisesti varsin tahmeana. Hiljalleen Özil pääsi vähän parempaan vireeseen myös henkilökohtaisesti, mutta heikkoja suorituksia on edelleen ollut määrällisesti varsin paljon.

Torstaina turkkilaisseura kohtasi belgialaisen Royal Antwerpin kotonaan Eurooppa-liigan kamppailussa.

Peli päättyi 2-2 ja vieraiden tasoitus syntyi osin Özilin löysän pelaamisen ansiosta. Saksalaistähti otettiin pian tasoituksen jälkeen vaihtoon ja tämä ei Öziliä miellyttänyt. Hän osoitti mieltään erittäin näkyvästi valmentaja Vitor Pereiralle.

Özil potki vesipulloja raivoissaan kentän laidalla ja heitti pelipaitansa kiihtyneenä yltään.

Pereira kertoi pelin jälkeen olleensa tyytyväinen suojattinsa esitykseen, mutta tilastollisesti se kuulostaa lähinnä korulauseelta.

WhoScored antoi Özilille heikoimman arvosanan (6,3) kaikista Fenerbahçen kenttäpelaajista. Saksalainen ei laukonut pelissä kertaakaan, eikä antanut ainuttakaan avainsyöttöä. Juuri syöttöpelistään tunnettu Özil antoi ylipäätään vain 17 syöttöä koko kamppailussa.

Saa nähdä, että miten torstain käytös vaikuttaa saksalaisen asemaan turkkilaisseurassa ja valmentajansa silmissä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Daily Star Sport

@DailyStar_Sport
Ex-#AFC star Mesut Ozil kicks water bottles in angry outburst for Fenerbahce
dailystar.co.uk/sport/football…