Rovaniemen Palloseura eteni lauantaina nousukarsintoihin voitettuaan Ykkösen päätöskierroksella Turun Palloseuran maalein 1-0. Lue lisää täältä.

TPS:n olisi pitänyt välttää tappio lauantaisessa ottelussa päästäkseen nousukarsintoihin, mutta kausi päättyi lopulta valtavaan pettymykseen.

TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson on saanut läpi kauden huomattavaa kritiikkiä joukkueensa peliesityksistä.

RoPS:n toimitusjohtaja Risto Niva julkaisi sunnuntaina varsin mielenkiintoisen twiitin, jossa hän kritisoi epäsuorasti Johanssonia. Nivan mukaan RoPS:n voitto johtui siitä, miten paljon parempi valmentaja RoPS-luotsi Mikko Mannila on.

– Sanon sen suoraan. Eilinen RoPS:n voitto TPS vastaan johtui valmentajien tasoerosta. Mikko Mannila on valmentaja. Ei vanha huippupelaaja ole aina hyvä valmentaja. Seuroilla paljon opittavaa tässä, valmentajaksi pitää kasvaa ja käydä pitkä tie, Niva twiittasi.

RoPS:n kausi jatkuu nousukarsinnoissa, joissa se kohtaa AC Oulun.

Jos et näe twiittiupotusta, katso Nivan twiitti täältä.

Risto Niva

@RistoNiva
Sanon sen suoraan. Eilinen @ropsrovaniemi voitto TPS vastaan johtui valmentajien tasoerosta. Mikko Mannila on valmentaja. Ei vanha huippupelaaja ole aina hyvä valmentaja. Seuroilla paljon opittavaa tässä, valmentajaksi pitää kasvaa ja käydä pitkä tie.