Mestarien liigan voittoa puolustava Chelsea havitteli kesällä joukkueeseensa Paris Saint-Germainin brassipuolustaja Marquinhosia. RMC Sport kertoi jo syyskuussa, että lontoolaisseura oli valmis tarjoamaan PSG:lle 27-vuotiaasta joukkueen kapteenista jopa 100 miljoonan euron korvausta. Se olisi tehnyt Marquinhosista jalkapallohistorian kalleimman puolustajan, mutta PSG ei jättitarjoukselle korvaansa lotkauttanut.

Nyt Marquinhos on kertonut itse kesän käänteistä Le Parisienille. Hän vakuuttaa olevansa tyytyväinen oloonsa Pariisissa, etenkin kun seuran luotto häntä kohtaan vaikuttaa olevan rajaton.

– En ajatellut siirtoa lainkaan! Se ei oikeastaan edes ollut tarjous, vaan itse asiassa seura blokkasi keskustelut välittömästi, Marquinhos kertoi.

– Se kertoo siitä, millainen luottamus seuralla minuun. On suuri kunnia, että PSG:n kaltainen seura uskoo minuun niin paljon.

– Se, että muut ovat minusta kiinnostuneita, tarkoittaa, että pelaan hyvin. Se antaa minulle motivaatiota jatkaa, parantaa harjoitteluani ja auttaa minua pelaamaan vielä paremmin. Pariisi ja PSG ovat ainoat asiat mielessäni.

Marquinhosilla on kipparoitavanaan melkoinen tähtisikermä, jossa pelaa muun muassa pitkäaikainen Real Madridin kapteeni Sergio Ramos, entinen Barcelonan kapteeni Lionel Messi sekä brassitähti Neymar. Marquinhos myöntää, ettei olisi osannut kuvitella kymmenen vuotta sitten toimivansa joskus tällaisen joukkueen kapteenina.

[readmore from=Marquinhos]

– Miten sellaista voi kuvitella? Nuorena sitä haaveilee pelaavansa isossa joukkueessa, maajoukkueeseen yltämisestä ja pokaalien voittamisesta. Ikinä ei silti kuvittelisi olevansa tällaisen joukkueen kapteeni. Se tulee ajan kanssa.

– Se, että olen tässä nyt, johtuu kovasta työstä, nöyryydestä ja siitä, että otin aikani oppiakseni aiemmilta kapteeneilta. Jatkan sillä samalla polulla. Yritän tehdä parhaani niin kauan kuin kapteenin nauha on käsivarressani. Jonain päivänä joku muu ottaa ohjat, ja toivon, että olen silloin toiminut hänelle esimerkkinä, Marquinhos lisäsi.

Lähde: Get Football News France