Serie A -mestari matkalla kenties Barcelonaan tai Manchester Unitediin? Neuvotteluja lykätty jo kuukausia

© Kuva: Getty Images

Internazionalen riveissä Scudettoa viime kauden päätteeksi juhlinut Marcelo Brozovic aiheuttaa hämmennystä sopimusneuvotteluilaan – tai oikeastaan niiden puutteella.

68 A-maaottelua Kroatian paidassa pelanneen puolustavan keskikenttäpelaajan sopimus milanolaisten kanssa umpeutuu ensi kesänä, mutta seurassa on suhtauduttu luottavaisesti 28-vuotiaan aikeisiin jatkaa sitä. Epäilyksiä herättää kuitenkin se, että Brozovicin leiri on lykännyt keskusteluja jatkosta Nerazzurrin kanssa jälleen.

Ennen Internazionale-siirtoaan kolme Kroatian mestaruutta Dinamo Zagrebissa voittaneen pelaajan tiedetään olevan tiukasti ainakin Barcelonan ja Manchester Unitedin tutkaimissa. Jatkosopimusneuvottelut ovat Football-Italian mukaan siirtyneet useita kertoja, yhteensä usean kuukauden verran.