Championship
Stoke – West Bromwich
Perjantai 01.10. klo 21:45

Sekä Stokella että West Bromwichilla on kova hinku takaisin Valioliigan kirkkaisiin valoihin. Stoke viettää nyt neljättä kauttaan Championshipissä, jonne se putosi kauden 2018 keväällä. West Bromwichille tuli lähtö Valioliigasta samaan aikaan, mutta se teki ranskalaisen visiitin ylhäällä viime kaudella – säilyminen ei ollut loppujen lopuksi edes lähellä. Molemmilla joukkueilla on vahva alkukausi takana.

Kolmen hyvin keskinkertaisen Championship-kauden jälkeen Stoke alkaa vihdoin osoittaa heräämisen merkkejä. Tämän kauden hankinnat tuntuvat onnistuneen hyvin, ja Michael O’Neillillä on käsissään monipuolinen työkalupakki. Viikolla Stoke oli niskan päällä vierasottelussa Prestonia vastaan, mutta joutui tyytymään tasapeliin. Stoke on ollut kotona vahva, mutta joukkueen kotiohjelma on ollut tähän asti helpohko. Romaine Sawyers ei saa pelata emoseuraansa vastaan.

West Bromwich ei ole vielä joutunut kärsimään tappiota sarjassa, ja taulukossa se jakaa kärkitilan Bournemouthin kanssa. Viikolla WBA haki pisteet Cardiffilta todella dominoivan esityksen jälkeen. Joukkueen tulivoima on hyvällä mallilla ja ratkaisijoita löytyy laajalla rintamalla. Karlan Grant on ollut kovin maalinsylkijä neljällä osumallaan. Valerien Ismael saattaa tehdä kokoonpanoon pikkumuutoksia perjantaiksi.

Lyö vetoa ottelusta:

West Bromwich on ottelussa pikkusuosikki, mutta Stokea ei voi kotonaan aliarvioida. Vetoihin kelpaa se, että isännät kairaavat ottelusta vähintään pisteen: Aasialainen tasoitus, Stoke +0.5 kertoimella 1,75.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200% eli saat 25 eurolla 75€ pelikassan!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 75€ pelirahaa.

LYÖ VETO