Vieraskentälläkin upean vastaanoton saanut Lukas Hradecky pettyi tasapeliin: ”Tämä tuntuu tappiolta”

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusenilla oli mahdollisuus kuroa ero sarjakärki Bayern Müncheniin vain kolmeen pisteeseen, kun se vieraili sunnuntaina derbyssä 1. FC Kölnin kotikentällä. Toisin kuitenkin kävi, sillä pisteet pantiin tasajakoon maalein 2-2.

Ottelu alkoi selvässä Leverkusenin komennossa, sillä se teki kaksi maalia parin minuutin sisällä ja johti peliä jo 17 minuutin jälkeen 2-0. Ensin onnistui kauden kahdeksannen maalinsa tehnyt EM-kisojen maalikuningas Patrik Schick ja sitten Karim Bellarabi.

Tshekkihyökkääjä Schick pelaa todellista huippukautta, sillä häntä enemmän maaleja ovat tehneet Bundesliigassa vain megatähdet Robert Lewandowski (10) ja Erling Braut Håland (9).

Kaikki näytti Werkselfin kannalta tauolla siis hyvältä, mutta toisella puoliajalla ranskalaishyökkääjä Anthony Modeste teki kaksi maalia ja toi isännät tasoihin. Ottelussa kolme torjuntaa ottanutta Leverkusen-kapteeni Lukas Hradeckya voiton lipeäminen harmitti rajusti.

– Kun johtaa derbyä 2-0 ja päätyy 2-2-lukemiin, tuntuu se tappiolta. Meillä oli vastahyökkäyspaikkoja, joista olisimme voineet tehdä 3-0- ja 4-0-maalit, mutta sitten lopetimme pelaamisen ja hävisimme kaksi ratkaisevaa ilmakaksinkamppailua, Hradecky valitti DAZN:n haastattelussa.

– Emme jääneet voitotta ainoastaan bundesliigaottelussa, vaan myös derbyssä. Se ottaa päähän ja suututtaa. Hradecky totesi Bildin mukaan.

– Meillä oli viisi tai kuusi maalipaikkaa, jotka olisi pitänyt hyödyntää paremmin. Jos peli olisi ollut 3-0, ei Köln olisi enää noussut tasoihin, maalivahti uskoi.

Ottelun alla Bayer Leverkusen latasi Twitteriin videon siitä, kuinka komean vastaanoton Hradecky sai Leverkusenin faneilta myös vierasottelussa. Klippi kertoo, kuinka äärimmäisen suosittu pelaaja suomalainen myös Saksassa on. Ottelua seurasi RheinEnergie-Stadionilla kaikkiaan 49 600 katsojaa.

Jutun lopussa olevasta twiitistä näkyvät ottelun neljä maalia.

Ottelu oli vahvasti kautensa aloittaneelle Leverkusenille jo kolmas voitoton ottelu peräkkäin kaikissa kilpailuissa.

Lähde: Sportbuzzer

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️