Championship
West Bromwich – Birmingham
Perjantai 15.10. klo 21:45

Midlandsin derby West Bromwichin ja Birminghamin välillä ei ole erityisen kuuma, sillä joukkueiden pahimmat viholliset ovat Wolverhampton sekä Aston Villa. Ihan reipasta paikallishenkeä tässäkin parissa silti on. WBA yrittää mönkiä takaisin Valioliigaan, kun taas Birmingham on tottunut olemaan Championshipissä alemmassa kastissa – jonne se on huonon jakson vuoksi taas ajautumassa.

Ennen maaottelutaukoa West Bromwich kärsi ensimmäisen tappionsa sarjassa: Stoke piti ansaitusti pisteet kotonaan. Kyseessä oli varmaankin kauden huonoin peli WBA:lta, mutta Valerien Ismaelin odotetaan tekevän hyvin vähän muutoksia avauskokoonpanoon. Koko kauden mittakaavassa WBA on ollut Championshipin yksi parhaista, ellei paras joukkue. Ainakin toistaiseksi nousujuna on siis raiteillaan.

Birmingham tahkosi ennen taukoa viisi sarjaottelua, joista se kairasi kokonaisen yhden pisteen. Maalit ovat Lee Bowyerin suojateilla kortilla, eikä Watfordista tullut Troy Deeney ole ratkaissut toistaiseksi tätä ongelmaa. Taukoa edeltänyt rökäletappio Nottinghamille kotona nosti jo spekulaatioita Bowyerin asemasta joukkueen peräsimessä. Alkukaudesta näytti vielä hyvältä, mutta nyt joukkueella todella on näytön paikka.

Lyö vetoa ottelusta:

Birminghamin maalikuivuus on kestänyt jo neljä ottelua, ja vetoihin otetaan viihdepanoksella kantaa sen puolesta, että ilman täysosumia jäädään tälläkin erää: Birmingham – maalit yhteensä alle 0.5 maalia kertoimella 2,28.

LYÖ VETO ILLA