Tottenhamin päävalmentajaksi 2+1-vuotisella sopimuksella palkattu Antonio Conte debytoi torstai-iltana voitokkaasti, kun Tottenham kaatoi Konferenssiliigan kotiottelussa Vitessen maalein 3-2.

Conte ei Spurs-debyytissään paljoa säästellyt, vaan juoksutti kentälle kaikki ykkösmiehensä. Ja se kannatti.

Tottenham sai otteluun huiman alun, kun se takoi ensimmäisen puolituntisen aikana taululle jo 3-0-lukemat. Maalintekijöinä kunnostautuivat Heung-min Son sekä Lucas, kolmas merkittiin Vitesse-toppari Jacob Rasmussenin omaksi maaliksi.

Salama-alun jälkeen Vitesse nappasi otteen pelistä ja nousi maalin päähän jo ennen taukovihellystä. Toisella puoliajalla maaleja ei nähty, vaikka hollantilaisvieraat loivat useita paikkoja. Sen sijaan punakortti heilui kolmeenkin otteeseen.

Voitolla Tottenham nousi lohkokakkoseksi ja tarrasi kiinni jatkopaikkaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

GOAL

@goal
Antonio Conte’s first game for Tottenham was 𝙀𝙑𝙀𝙉𝙏𝙁𝙐𝙇 🤯

15’ Tottenham 1-0 Vitesse
22’ Tottenham 2-0 Vitesse
28’ Tottenham 3-0 Vitesse
32’ Tottenham 3-1 Vitesse
39’ Tottenham 3-2 Vitesse
59’ Cristian Romero 🟥
81’ Danilho Doekhi 🟥
85’ Markus Schubert 🟥

Roomassa José Mourinhon luotsaama poppoo sai vastaansa Bodø/Glimtin. Norjalaisseura kaatoi pari viikkoa takaperin kotikentällään AS Roman peräti maalein 6-1, joten italialaisilla oli kasvojen pesun paikka kotiyleisön edessä.

Roma lähti otteluun ykköskokoonpanollaan, mutta sekään ei riittänyt voittoon. Bodø/Glimt aiheutti jälleen päänvaivaa Mourinholle johtamalla ottelua kahteen otteeseen. Roger Ibanezin puskumaali kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa nosti kuitenkin Roman pistejakoon 2-2-lukemin.

Tasapelin myötä Bodø/Glimt (8p.) jatkaa lohkon kärjessä, AS Roma (7p.) kakkosena. Kolmantena lohkossa on ukrainalaisseura Zorya (6p.) ja lohkojumbona bulgarialainen CSKA Sofia (1p.).

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.