Valioliiga
Brentford – Norwich
Lauantai 06.11. klo 17:00

Nousijajoukkueilla ei yleensä ole helppoa Valioliigassa. Brentford uhmasi alkukaudesta tätä teesiä, ja näytti isoille joukkueille muskeleitaan toden teolla. Viime kierroksilla Valioliigan arki on koittanut lontoolaisille, ja tulosrivin tuoreimmat merkinnät ovat tappioita. Norwich ei ole missään vaiheessa näyttänyt siltä, että se olisi säilymässä tälläkään kertaa, vaikka kausi on tunnetusti pitkä.

Brentfordin kannattajat saivat tukun huolenaiheita lisää viime viikonloppuna, kun Burnley otti lontoolaisia vastaan kauden avausvoittonsa. Ottelu oli ohi jo avausjakson jälkeen, eikä Thomas Frank voinut esitystä liiemmin kiitellä. Alunperinkin Brentfordin materiaalia pidettiin Valioliigaan riittämättömäksi, mutta joukkue näytti biittaavan nämä lainalaisuudet muilla avuillaan. Poissaolijoita on kourallinen, ja ikävä on etenkin ykkösvahti David Rayaa.

Norwich onnistui Leedsiä vastaan maalinteossa, mutta tuloksena oli silti tappio. Joukkueesta ei tahdo löytyä ketään, joka pystyisi tarjoilemaan ratkaisevia syöttöjä Teemu Pukille tai Josh Sargentille. Poissaolijoista Todd Cantwell olisi tärkeää saada vihdoin takaisin, eikä Norwichin materiaali oikein kestä muitakaan poissaolijoita. Paine Daniel Farken niskassa kasvaa sitä mukaa, kun ero putoamisviivaan venyy.

Lyö vetoa ottelusta:

Norwich ei ole tällä hetkellä erityisen maistuva joukkue vetoihin, mutta kertoimia vilkaisemalla valinta on vääjäämätön. Brentfordilla on ollut sen verran vaikeaa, ettei joukkue ole suosikkiasemansa väärti. Vierasjoukkueen kertoimissa on ilmaa, vaikka asiaa katsoisi miten päin. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Norwich +0.5 kertoimella 2,42.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO