”En ole 30 vuoden aikana nähnyt tuollaista” – Benfica-hyökkääjän käsittämätön moka sai valmentajan romahtamaan polvilleen

© Kuva: Getty Images

Benfican hyökkääjä Haris Seferović hukkasi tiistaina tuhannen taalan maalipaikan ottelun viimeisellä minuutilla Barcelonaa vastaan.

Seferović ohitti 94. minuutilla Barcelonan maalivahdin Marc-André ter Stegenin läpiajossa, ja hänellä oli edessään enää tilanteeseen heittäytynyt Barca-toppari Eric García. Sveitsiläiskärki yritti ujuttaa pallon Garcían ohi alakulmaan, mutta hän laukoikin pelivälineen puolityhjästä maalista ohi.

Benfica olisi voitolla noussut Barcelonan ohi lohkokakkoseksi ennen lohkovaiheen viimeistä kierrosta, mutta 0-0-tasapelin myötä se on yhä kaksi pistettä perässä katalonialaisia. Bayern München on jo vahvistanut lohkovoiton ja viimeiseksi lohkossa jää Kiovan Dynamo.

Seferovićin hutipotku sai Benfican päävalmentajan Jorge Jesusin polvilleen ja painamaan kasvonsa nurmeen. Ottelun jälkeen Jesus sanoi, ettei ole koskaan nähnyt vastaavaa.

– Olen valmentanut 30 vuotta, enkä ole ikinä nähnyt mitään tuollaista, mutta se tapahtui, kommentoi Jesus CNN Portugalille Goalin mukaan.

Täydellisenä epäonnistumisena hän ei kuitenkaan iltaa pitänyt.

– Loimme tekopaikkoja ja saimme tuloksen, joka pitää haaveemme [jatkopaikasta] elossa, mutta se ei ole meistä kiinni. Meillä on vielä mahdollisuus, kun yksi peli on pelaamatta. Kisaamme jatkopaikasta Barcelonan, kilpailun voittoon pyrkivän seuraan kanssa.