Huuhkajien MM-karsintaryhmään muutos – HJK:n pelaajalle ensimmäinen maajoukkuekutsu

© Kuva: Juha Tamminen

Päävalmentaja Markku Kanerva joutui tekemään muutoksen Huuhkajien MM-karsintamiehistöön, joka kohtaa marraskuussa Bosnia ja Hertsegovinan ja Ranskan.

Joukkueesta joutui jäämään pois keskuspuolustaja Juhani Ojala, joka kärsi lauantain ottelussa Aberdeen-Motherwell pohjevamman. Ojala oli juuri toipunut edellisestä lievästä loukkaantumisestaan, mutta jätti jälleen ottelun kesken vamman vuoksi.

Ojalan paikan joukkueessa ottaa HJK:n 26-vuotias toppari Miro Tenho. Kaarinasta lähtöisin oleva Tenho pelasi HJK:n mestarijoukkueessa väkivahvan kauden ja kuului joukkueen luottopelaajiin koko kauden ajan, kantaen välillä kapteenin nauhaakin. 24 veikkausliigaottelussa Tenho teki kaksi ja syötti yhden maalin. Eurokentillä Tenho on pelannut toistaiseksi kymmenen täyttä 90-minuuttista (yksi maali ja yksi maalisyöttö).

Veikkausliigassa myös TPS:ää ja Interiä edustanut Tenho siirtyi HJK:hon kaudeksi 2020. Kutsu A-maajoukkueeseen on Tenhon uran ensimmäinen. Hän ei ole pelannut myöskään juniorimaaotteluita, joten ylipäänsä maajoukkuekomennus on Tenholle uusi laatuaan – ja tuli myös jota kuinkin hienoimpaan mahdolliseen paikkaan.

Miro Tenhon sopimus HJK:n kanssa kattaa myös seuraavat kaksi kautta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.