AS Roman päävalmentaja José Mourinho on ostanut uudet kengät nuorelle hyökkääjälupaukselle Felix Afena-Gyanille, joka tehtaili sunnuntaina joukkueen kummatkin maalit 2-0-voitossa Genoaa vastaan Serie A:ssa.

Afena-Gyan, 18, siirtyi Roman organisaatioon viime tammikuussa ja nousi nopeasti edustusjoukkueen rinkiin. Sunnutaina hän pääsi kolmatta kertaa kentälle ykkösmiehistön pelissä, kun Mourinho vaihtoi hänet sisään viimeiseksi vartiksi. Afena-Gyan kiitti vastuusta iskemällä lyhyen ajan sisällä kaksi osumaa, jotka toivat Romalle täyden pistepotin.

– Lupasin ostaa Felixille kengät, joista hän pitää paljoon. Ne ovat todella kalliit, ne maksavat 800 euroa. Siksi hän juoksi luokseni ja sanoi, etten saisi unohtaa [lupaustani]! Huomenna aamulla menen ensitöikseni ostamaan hänelle ne kengät, sanoi Mourinho sunnuntaina Talksportin mukaan.

Ja portugalilaisluotsi myös piti lupauksensa. Maanantaina Afena-Gyan latasi sosiaaliseen mediaan videon, jossa hän avaa Mourinhon antaman lahjapaketin ja laittaa uudet kengät jalkaansa ennen kuin hän heittää vielä pienen voitontanssin.

Sunnuntaina Mourinho myös kertoi, että Afena-Gyan jatkaa vakituisesti Roman edustusjoukkueen mukana sen sijaan, että palaisi nuorisojoukkueen riveihin.

– Nykyään näkee nuoria, jotka luulevat tietävänsä kaiken, mutta hän on nöyrä ja hänestä aistii, että hän vain imee kaiken saatavilla olevan tiedon ympäriltään. Se on fantastista.

– Suurimman vaikutuksen minuun teki hänen kylmäpäisyytensä maalin edessä. Vaikkei hän ole tekniikkansa puolesta fantastinen, hänellä on vahva mentaliteetti.

Voit katsoa Afena-Gyanin videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.