Sportpark Ronhofin uumenissa nähtiin lauantaina melkoinen spektaakkeli. Bundesliiga-ottelu Greuther Fürthin ja Hoffenheimin välillä tarjosi tapahtumia varmasti jokaiselle niin stadionin lehtereillä kuin kotikatsomoissa.

Ottelussa nähtiin huimat yhdeksän maalia. Kotijoukkueen kausi on ollut sysimusta. Kasassa oli ennen Hoffenheim-peliä vain yksi tasapelipiste. Kotiyleisön harmiksi tilanne ei helpottanut lauantainakaan.

Hoffenheim haki 6-3-voiton, mutta tilanteet aaltoilivat. Kotijoukkue meni Jamie Lewelingin osumalla ensin johtoon. Seuraavat kaksi maalia menivät vieraille, mutta Timothy Tillman tasoitti vielä.

Sen jälkeen kamppailu alkoi taittumaan selvästi paremmalle jalkapallojoukkueelle.

Hoffenheimin togolaiskärki Ihlas Bebou jysäytti hattutempun ja Georginio Rutter säesti kahdella maalillaan.

Ottelun kaikki yhdeksän maalia katsottavissa alla olevasta videosta.

Jos alla oleva video ei näy, klikkaa tästä. Juttu jatkuu.

Berliinissä kotijoukkue Hertha isännöi Fredrik Jensenin Augsburgia. Marco Richter vei kotijoukkueen johtoon avausjaksolla.

Augsburg haki kuumeisesti tasoitusta ja vei peliä. Jensen pääsi vaihdosta sisään ajassa 67 minuuttia ja näytteli lopulta suurta roolia.

Kamppailun seitsemännellä lisäaikaminuutilla Huuhkajien hyökkääjä nosti pallon Herthan maalille. Sen pääsi puskemaan sisään Michael Gregoritsch.

Loppuhetkien tasoitus oli varmasti itävaltalaiselle sopiva kruunu iltaan, koska hän pelasi sadannen ottelunsa Bundesliigaa Augsburgin väreissä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

FC Augsburg

@FCA_World
Congratulations to Gregoritsch on 100 appearances for FCA in the Bundesliga 👏