Yhdysvaltalaishyökkääjä Philip Akem tuskin unohtaa debyyttiään Hoffenheimin U19-joukkueessa koskaan. Debyyttiä toki harvemmin unohtaa muutenkaan, mutta tällä kertaa se oli hyvin erikoislaatuinen.

Akem tuli kentälle reilun tunnin kohdalla, mutta sai heti ensimmäisenä varoituksen eli keltaisen kortin. Akem, 18, odotti kentän reunalla lupaa tulla kentälle. Debyytin joukkueessa tehnyt Akem kirmasi kuitenkin kentälle ennen aikojaan.

Avustava erotuomari ei ehtinyt tehdä Akemin kohdalla rutiininomaista tarkastusta, joten hänellä ei ollut vielä lupaa mennä kentälle. Akem huomasi nopeasti tilanteen ja palasi kentän reunalle. Siitä huolimatta ottelun erotuomari näytti Akemille heti keltaista korttia, kun hän lopulta sai luvan kanssa tulla kentälle.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

https://www.instagram.com/tv/CWFMYzrgyrh/?utm_source=ig_web_copy_link

Hoffenheimin U19 hävisi lopulta ottelun Bayern Münchenin junioreille maalein 3-4. Akem siirtyi lokakuussa FC Dallasin akatemiasta Saksaan.