Italian Serie A:n kuukauden komein maali on valittu. Lokakuun täysosuman sai nimiinsä kokenut 34-vuotias Antonio Candreva.

Täysosuma syntyi 3. lokakuuta, kun Candrevan edustama Sampdoria isännöi Udinesea. Stadio Luigi Ferrarisin lehtereille saapuneet I Blucerchiati –fanit saivat vastinetta rahoilleen.

Kamppailu päättyi 3-3 ja Candrevan osuma oli jäädä peräti voittomaaliksi. Pelin 69 minuutilla syntynyt täysosuma oli 3-2-johtomaali.

Vieraiden argentiinalaiskärki Fernando Forestieri kuitenkin tasoitti pelin noin kymmenen minuuttia ennen loppuvihellystä. Moni muistanee hänet Englannin kentiltä. Forestieri pelasi muun muassa Watfordin ja Sheffield Wednesdayn riveissä.

Lokakuun komeimman maalin itselleen saanut Candreva sen sijaan lienee vielä tutumpi nimi monille. Suurimmat pätkät urastaan mies edusti Lazion ja Inter Milanin joukkueita.

Peräti 409 Serie A -ottelun mies on pelannut Italian maajoukkueessakin 54 kertaa.

Niin, se maali. Candrevan laukaus oli niin täydellisyyttä hipova suoritus, että maalivahti Marco Silvestri tuskin olisi ottanut sitä, vaikka olisi odottanut kyseisessä kulmassa.