Giovanni Simeone alkukausi Hellas Veronan paidassa on sujunut suorastaan loistavasti.

Simeone on tehnyt tällä kaudella Serie A:ssa jo yhdeksän maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. Simeone on Serie A:n maalipörssissä toisena yhden osuman jäljessä Ciro Immobileä.

26-vuotias Simeone siirtyi kesän siirtoikkunassa Cagliarista lainalle Hellas Veronaan. Siirto on näyttänyt onnistuneen, sillä Simeone on ollut huimassa iskussa ja onnistunut maalinteossa muun muassa Laziota, Juventusta ja Napolia vastaan.

Diego Simeonen poika on tiettävästi herättänyt kiinnostusta Valioliigassa.

Daily Mailin mukaan West Ham on Simeonen kintereillä. Lähteen mukaan West Ham haluaa vahvistaa joukkuettaan tammikuun siirtoikkunassa voidakseen taistella tosissaan paikasta Mestarien liigaan ensi kaudeksi. West Ham hakee lisää tulivoimaa ja kärkiparia Michail Antoniolle.

West Ham on parhaillaan Valioliigassa sensaatiomaisesti kolmantena.Hellas Veronalla on Simeoneen noin 12 miljoonan euron osto-optio, jonka seura voi käyttää jo kesken kauden ja siten myydä hänet kalliimmalla muihin maisemiin tammikuussa.

Madridissa syntynyt Simeone on edustanut urallaan Cagliarin ja Hellas Veronan lisäksi River Platea, Banfieldiä, Genoaa ja Fiorentinaa. Simeone on nähty myös Argentiinan A-maajoukkueessa.

Lähde: AS