Serie A:n huippuottelussa Juventuksen ja Fiorentinan välillä sattui varsin mielenkiintoinen väärinkäsitys, mutta tällä kertaa katsomon puolella.

Allianz Stadionin lehtereillä ollut kotiyleisö oli ilmeisesti sen verran viikonlopputunnelmissa tai tylsistynyt, että tarkkaavaisuus ei ollut aivan parhaalla tasolla.

Kotijoukkueen kannattajat luulivat erotuomari Simone Sozzan viheltäneen pilliinsä taukovihellyksen merkikiksi.

Suuri osa ihmisiä oli jonottamassa jo taukovirvokkeita tai käymässä avausjaksoa lävitse, kun kentällä tapahtui edelleen aivan muita asioita.

Sozza kyllä vihelsi tarkoituksella pilliinsä, mutta VAR-tarkistuksen merkiksi. Juventuksen brasilialaispelaaja Danilon epäiltiin pelanneen palloa kädellään omassa boxissa.

Monet kannattajat olivat siis toisaalla, kun tuomaristo ratkaisi vierasjoukkueen mahdollista rangaistuspotkua.

Tilanne oli varsin surrealistinen, kun puolityhjien katsomoiden edessä tehtiin isoa päätöstä. Tai no tällä tavalla vielä pandemia-aikana tyhjät katsomot eivät toki kovin oudolta vielä tunnu.

Lopulta VAR-tuomari Aleandro Di Paolo ei nähnyt tilannetta pilkun arvoiseksi, joten katsojien aikaistettu taukoaktiviteetti oli paikallaan.

Toisella jaksolla Fiorentinan Nikola Milenković lensi kahdella peräjälkeen tulleella varoituksella ulos.

Kotijoukkue painoi viimeiset kaksikymmentä minuuttia lujaa päälle miesylivoimalla.

Juventuksen kolumbialaistykki Juan Cuadrado päästi kannattajat lopulta piinasta. Yliajalla Cuadrado laittoi pallon komean kuljetuksen päätteeksi maaliin.

Torinossa nähtiin siis kotivoitto ja toivottavasti voittomaalin aikaan suurin osa ihmisistä oli katsomon puolella.