PSG:hen tänä kesänä siirtynyt Barcelona-ikoni Lionel Messi piipahti torstaina todellisella pikavisiitillä Madridissa. Syynä matkaan oli Messiä syyskuun alusta lähtien kiusannut vamma, jonka hän kävi tutkituttamassa madridilaisella klinikalla. Hän vietti Espanjan pääkaupungissa vain muutaman tunnin.

Espanjalaislehti AS:n mukaan Messin polvi on täysin kunnossa, mutta häntä kiusaa sitkeä vasemman jalan takareisivaiva. Vamma ei ole sallinut Messin pelaamista parhaalla tasollaan, eikä hän pystynyt lainkaan pelaamaan PSG:n tiistaisessa Mestarien liigan ottelussa RB Leipzigia vastaan.

PSG on hyödyntänyt samaisen madridilaisklinikan palveluita aiemminkin, ja muun muassa Neymar on saanut kyseisessä sairaalassa kuntoutusta. Myös Messi kävi samassa sairaalassa jo menneenä kesänä, vain vähän ennen sitä, kun hän solmi sopimuksen Paris Saint-Germainiin.

Messille tehtiin sairaalassa paitsi rutiininomainen tarkastus, niin myös biostimulaatiohoitoa hänen jalkavaivaansa. Sen toivotaan auttavan argentiinalaista pääsemään nopeammin täyteen pelikuntoon.

[readmore from=Messi-Lionel]

Messi palasi Pariisiin jo saman päivän aikana. Hänen uumoillaan kokeilevan jalkansa kuntoa lauantain Ligue 1 -ottelussa Bordeaux’ta vastaan. Jalan kestävyydestä riippuu, päästääkö PSG hänet matkustamaan Argentiinan maajoukkueen mukaan marraskuun MM-karsintaotteluihin.

Messi on tehnyt kolmessa tällä kaudella pelaamassaan Mestarien liiga -ottelussa kolme maalia. Viiden pelatun Ligue 1 -ottelun jälkeen hän on kuitenkin edelleen ilman maaleja ja maalisyöttöjä.

Lähde: AS