Mestarien liiga
Manchester City – PSG
Keskiviikko 24.11. klo 22:00

UCL-kierroksen kenties kovin ottelu käydään keskiviikkona Manchester Cityn ja PSG:n välillä. Panoksena on lohkovoitto, ja molemmat joukkueet ovat vahvasti mukana myös koko turnauksen voittajaspekulaatioissa. Pariisissa PSG oli keskinäisessä ottelussa parempi, mutta lohkon muita joukkueita vastaan City on ollut kliinisempi, ja johtaa lohkoa pisteen erolla.

Cityn marraskuu on ollut hyvä – plakkariin ovat tulleet selkeät voitot Evertonista, Manchester Unitedista ja Club Bruggesta. City on todella ilkeä vastus, sillä joukkue ei anna vastustajalleen hetken rauhaa, ja Pep Guardiolan suojattien työmäärä on ottelusta toiseen huikealla tasolla. Guardiola sai loppuviikosta jobinpostia Kevin De Bruynen koronatartunnan muodossa, mutta tämäkin puute on öljytyssä koneessa korvattavissa.

Vierailta puuttuvat keskiviikkona varmasti Rafinha sekä Julian Draxler, mutta sekään ei tähtiä vilisevälle porukalle ole mikään paha homma. Valmentaja Mauricio Pocchettinoa ollaan huhuissa viemässä kovaa vauhtia Manchester Unitedin peräsimeen. PSG:n peräsimessä Pocchettino on kipuillut näkyvästi, eikä joukkue ole yhtä hyvä kuin osiensa summa. Lionel Messin startti kauteen on ollut luvalla sanoen hidas, ja alakerta tekee liikaa pummeja.

Lyö vetoa ottelusta:

City on ottelussa suurehko suosikki, mutta kertoimet on syöty. Katse siirtyy maalimääriin – ja etenkin suuriin maalimääriin. Overia voidaan paukuttaa viihdemielessä tähän otteluun, josta on odotettavissa viihdyttävä. Vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,31.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 500 prosentin bonarin. Saat 10 euron talletuksella 60 euron pelikassan. Jos ensitalletuksesi on vähintään 30 euroa, saat lisäksi 25 ilmaiskierrosta kasinolle!

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 10 euron talletuksella 60€ pelirahaa.

LUNASTA TARJOUS