Miralem Pjanic kumosi huhut lähtöpasseista – selitykset ristiriidassa Bosnian maajoukkueen tiedotteen kanssa

© Kuva: Getty Images

Bosnialaismedia uutisoi keskiviikkona siitä, miten Bosnian A-maajoukkueen päävalmentaja Ivaylo Petev on hyllyttänyt Miralem Pjanicin maajoukkuetoiminnasta ainakin toistaiseksi. Lue uutisemme täältä.

Paikallismedian mukaan Pjanic bongattiin paikallisesta baarista viime viikon perjantai-iltana, eli vain hieman ennen lauantaista Huuhkajat-ottelua, jonka Markku Kanervan miehistö voitti upeasti 3-1.

Pjanic pelasi 66 minuuttia Huuhkajia vastaan, eikä osallistunut tiistaiseen Ukraina-otteluun.

Pjanic kumosi kotimaansa median tiedot Instagramissa keskiviikkona.

– Haluan kumota mediassa pyörivät uutiset. Teimme valmentajan kanssa yhdessä sen päätöksen, etten pelaa Ukrainaa vastaan. Lisäksi nuo kuvat ovat vanhoja, Pjanic viittasi uutisissa mukana olleisiin kuviin, joissa Pjanic on kuvattu baarissa.

Copen mukaan Bosnian A-maajoukkue julkaisi aiemmin keskiviikkona tiedotteen, jossa se kritisoi avoimesti Pjanicin käytöstä, mutta muistutti, miten hienon maajoukkueuran hän on pelannut. Kyseinen tiedote poistettiin muutamaa tuntia myöhemmin.

Tiedote ja Pjanicin Instagram-päivitys ovat siten melkoisessa ristiriidassa keskenään.

– Emme voi unohtaa sitä, miten hienoja otteluita Pjanic on pelannut maajoukkueessa. Pjanicin kaltaisen pelaajan äärimmäisen asiaton käytös johtunee siitä, ettei hän ole palautunut henkisesti riittävän hyvin, tiedotteessa luki.

Lähde: COPE

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!