Markus Anfang on jättänyt tehtävänsä Werder Bremenin päävalmentajana.

Saksan 2. Bundesliigassa pelaava Bremen ilmoitti perjantaina, että Anfangia, 47, syytetään väärennetyn koronapassin käyttämisestä. Bremenin syyttäjänvirasto vahvisti uutistoimisto dpa:lle, että se tutkii väitettä, jonka mukaan Anfang on käyttänyt väärennettyä koronatodistusta.

Anfang kiisti häneen kohdistetut syytökset perjantain tiedotteessa, mutta lauantaina hän ja apuvalmentajansa Florian Junge jättivät Werder Bremenin.

– Seuralle, joukkueelle, perheelleni ja itselleni aiheutuneen äärimmäisen paineen vuoksi olen päättänyt välittömästi luopua tehtävästäni Werder Bremenin päävalmentajana, kommentoi Anfang.

– Pyysin seurajohtoa purkamaan sopimukseni, mihin he ovat suostuneet. Toivotan Werderille kaikkea menestystä sekä tämänpäiväiseen peliin Schalkea vastaan että tulevaisuuteen.

Werder Bremen putosi viime kauden päätteeksi pääsarjasta ja on kirjoitushetkellä 2. Bundesliigassa kahdeksantena. Anfang toimi joukkueen päävalmentajana viime kesästä lähtien.

SV Werder Bremen EN

@werderbremen_en
ℹ️ Head coach Markus #Anfang and assistant coach Florian #Junge have stepped down from their posts at SV #Werder Bremen ➡️ bit.ly/AnfangJunge