Serie A:n hallitsevan mestarin Internazionalen keskikenttäpelaaja Arturo Vidal joutui varkauden uhriksi marraskuun alussa. La Provincia di Como kertoo, että chileläisen kartanoon murtauduttiin illalla 7. marraskuuta, samalla kun Vidal itse pelasi Milanon derbyä AC Milania vastaan.

Vidal asuu Comon alueella San Fermon kukkuloilla. Varkaat luonnollisesti tiesivät, ettei pelaaja perheineen ole rikoshetkellä kotona ja murtautuivat kotiin. Murto tapahtui paikallista aikaa hieman ennen kello yhdeksää illalla, kun ottelu alkoi juuri yhdeksältä.

Varkaiden matkaan lähti kultaa ja jalokiviä, ja kaikkein arvokkaimpana Vidalin Mercedes-merkkinen auto. Luksusauton arvoksi arvioidaan 400 000 euroa.

Vaikka murrosta on kulunut jo kolme viikkoa, vuoti uutinen tapauksesta italialaismediaan vasta eilen sunnuntaina. 34-vuotias Vidal pelasi 1-1-tasapeliin päättyneessä derbyssä 23 minuuttia.

Luksusautojen ystävänä tunnettu Vidal joutui asuntomurron uhriksi myös aiempina vuosina vielä Juventuksessa pelatessaan. Vidal esittelee ajoneuvojaan usein myös sosiaalisessa mediassa.

Samaiseen kartanoon murtauduttiin aiemmin myös jo vuonna 2008. Talossa on asunut toinenkin huippupelaaja, brasilialainen Adriano Leite.

Lähteet: Football-Italia ja Sport