Pikkuhuuhkajien keskikenttäpelaaja Naatan Skyttä pelasi sunnuntaina ensimmäistä kertaa Toulousen avauksessa, kun joukkue kaatoi Trélissacin Ranskan Cupissa 3-1.

Skyttä, 19, siirtyi Toulouseen tämän vuoden alussa kasvattajaseurastaan Ilveksestä, jonka edustusjoukkueessa hän ehti esiintyä 34 ottelussa tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia ja syöttäen neljä.

Toulousen ykkösmiehistössä hän on pelannut nyt kuudessa ottelussa, mutta aiemmissa peleissään Skyttä on tullut vaihdosta kentälle. Sunnuntaina Trélissacia vastaan Skyttä urakoi pelin alusta loppuun.

Kaksi sarjatasoa alempana pelaava Trélissac siirtyi johtoon 69. minuutilla Miguel Ribeiron rangaistuspotkumaalilla, mutta Toulouse kiri viimeisen vartin aikana voittoon Logan Costan, Rafael Rataon ja Rhys Healeyn osumilla.

Toulousen pelit jatkuvat reilun viikon päästä, kun se vierailee Chamois Niortais’n luona Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjaportaala. Skyttä on päässyt tämän kauden Ligue 2:ssa kentälle neljästi. Toulouse johtaa sarjaa 16 kierroksen jälkeen kahden pisteen erolla AC Ajaccioon.

Toulouse FC

@ToulouseFC
Les deux équipes font leur apparition sur la pelouse, (re)découvrez le onze toulousain 😈

📺 Match à suivre sur @F3Occitanie.

#TFCTFC