© Kuva: Juha Tamminen

Suomi – Ranska: Trilleri hyisellä stadionilla

MM-karsinnat
Suomi – Ranska
Tiistai 16.11. klo 21:45

Huuhkajat venyi vajaamiehisenäkin upeaan vierasvoittoon Zenicassa, ja nyt MM-kisojen jatkokarsintapaikka on omissa käsissä. Kahden pisteen päässä vaaniva Ukraina voi heittää kapuloita rattaisiin, ja Huuhkajilla on vastassa hallitseva maailmanmestari Ranska. Lohkovoiton varmistanut Ranska tosin tulee kaikella todennäköisyydellä kierrättämään omaa kokoonpanoaan. Hyisellä Olympiastadionilla on luvassa todellinen trilleri, kun hyvässä lyönnissä oleva kotijoukkue yrittää saavuttaa jo mahdottomalta näyttäneen paikan jatkokarsintaan.

Bosnia & Hertsegovinaa vastaan Markku Kanervan suojatit riisuivat vastustajansa aseista, ja esitystä voi kuvailla mykistäväksi. Jukka Raitalan suora punkku oli huolestuttava, mutta joukkue piti kovassa paikassa pakan kasassa ja teki lisäksi upeita maaleja. Nyt Raitalan tilalle on tarjolla todennäköisesti Albin Granlund. Kärjessä saatetaan tällä kertaa nähdä Teemu Pukin parina Joel Pohjanpalo. Hyvin esiintynyttä topparikolmikkoa Kanerva tulee tuskin vaihtamaan miltään osin. Motivaatio on tapissa ja Olympiastadionilla varmasti tunnelmaa.

Didier Deschampsin joukkio painoi lauantaina Kazakstanin maan rakoon lukemin 8-0. Samalla varmistui kisapaikka, eikä tiistaina joukkueella ole käytännön panosta Suomea vastaan. Deschamps voi valita terveestä joukkueesta mieleisensä avauksen, ja on vaikeaa uskoa, että parhaat voimat olisivat aloituksessa. Tosin kakkoskorin miehetkin ovat käsittämättömän laadukkaita, ja jos tarvetta ilmenee, huippunimiä saadaan penkiltä apuun.

Lyö vetoa ottelusta:

Ranska halutaan pitää vaara-alueilta pois hinnalla millä hyvänsä. Pelissä ei välttämättä tulla pitämään kovinkaan hurjaa vauhtia, sillä vierailla ei ole siihen tarvetta, eikä isännillä halua. Näin ollen vähämaalisuudessa voisi olla orastavaa vetoideaa. Suositukseen laitetaankin Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,83.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.