Kerroimme lokakuussa, kuinka Manchester Cityn laitapuolustajan Benjamin Mendyn anomus päästä pois tutkintavankeudesta seitsemän viikon vankeuden jälkeen oli evätty. Tuorein, BBC:n tiistaina välittämä tieto kertoo, että Mendyn syntilista vain paisuu.

Kun Mendyä epäiltiin aiemmin neljästä raiskauksesta ja yhdestä seksuaalisesta pahoinpitelystä, on häntä vastaan nostettu nyt kaksi raiskaussyytettä lisää. Kaikkiaan 27-vuotiasta ranskalaista epäillään nyt siis jo kuudesta raiskauksesta.

Mendyllä epäillään olleen neljä eri yli 16-vuotiaista uhria. Raiskausten väitetään tapahtuneen lokakuun 2020 ja elokuun 2021 välisenä aikana. Manchester City hyllytti Mendyn, kun rikossyytteet häntä vastaan nostettiin ja tulivat julki.

[readmore from=Mendy-Benjamin]

Mendy on kutsuttu oikeuden eteen huomenna keskiviikkona. Samoista rikoksista epäillään myös 40-vuotiasta Louis Saha Matturieta (ei kuuluisa ex-jalkapalloilija Louis Saha). Molempien oikeudenkäynnin ajankohta on 24. tammikuuta, 2022.

Benjamin Mendy siirtyi Manchester Cityyn Monacosta vuonna 2017 hulppealla 57,5 miljoonan euron siirtosummalla. Mendy on pelannut Cityssä kaikkiaan 75 virallista ottelua. Ranskan A-maajoukkueessa hänet on nähty kentällä kymmenessä ottelussa. Meriittilistalla on muun muassa maailmanmestaruus ja kolme Valioliigan mestaruutta.