Verivihollisen lyöminen palkittiin – pelaajat kaljoittelivat bussissa toisen seuran fanien rahoilla

© Kuva: Getty Images

Vielä ei ole Malmö FF:n toinen peräkkäinen ruotsinmestaruus kirkossa kuulutettu, mutta erittäin lähellä se on. Mestaruus voi ratketa jo maanantai-iltana, jos AIK ei kukista vieraissa Elfsborgia, mutta viimeistään ensi lauantaina mestaruus on Malmöllä omissa jaloissaan, kun se saa vieraakseen Halmstadin.

Se sen sijaan varmistui jo sunnuntaina, ettei mestariksi kruunata ainakaan Rasmus Schüllerin edustamaa Djurgårdenia. Tukholmalaisseura hävisi kotikentällään keskikastin Varbergille 2-3 ja menetti mestaruusmahdollisuutensa tappioon (lue lisää).

Djurgårdenin tappio riemastutti tietysti kaikkein eniten paikalliskilpailijan ja verivihollisen AIK:n kannattajia. Kun Varberg lähti Tukholmasta vajaan 500 kilometrin ja arviolta ainakin kuuden tunnin mittaiselle paluumatkalleen, sai joukkue Twitterin välityksellä AIK:n kannattajilta kysymyksen, mitä kautta pelaajille voisi lahjoittaa rahaa matkakaljoja varten. AIK-fanit kun halusivat kiittää Varbergin pelaajia siitä, että se suisti Djurgårdenin mestaruusjunan raiteiltaan.

Ja voi veljet, kuinka rahaa alkoikaan Varbergille virrata – ja sitä myöten myös olutta joukkueen bussissa. Jo illan aikana lahjoituksia oli tullut yli 50 000 Ruotsin kruunua eli noin 4 850 euroa. Maanantaiaamuna kello 11 Suomen aikaa summa oli yltänyt jo 60 000 kruunuun eli 5 820 euroon. Kyllä sillä rahalla joukkueelle jo kauden päättäjäiset järjestää.

Varbergin saamista lahjoituksista raportoi Twitteriin usean twiitin voimin puolustaja Hampus Zackrisson, joka pelasi myös Djurgårdenia vastaan täydet 90 minuuttia. Zackrisson vihjasi, että joukkue voi suunnata kassan kartuttua tähän malliin Kööpenhaminan yöhön juhlimaan.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½