VPS kiinnitti kokeneen paluumuuttajan – sarjanousijalla nyt 14 pelaajasopimusta

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaan kaudeksi 2022 noussut Vaasan Palloseura tiedotti maanantaina tulevan kauden ensimmäisestä uudesta hankinnastaan. Varsinaisesti uusi pelaaja ei ole kyseessä, vaan vaasalaisille hyvin tuttu mies, VPS:ssä vuosina 2011-2019 kaikkiaan 254 virallista ottelua pelannut laitapuolustaja Jesper Engström.

Vöyristä lähtöisin oleva Engström vietti kaksi viimeistä kautta FC Interissä, kun VPS pelasi Ykköstä. 38 Interissä pelatussa sarjaottelussa Engström teki kolme ja syötti viisi maalia. Nyt oli kuitenkin aika palata takaisin kotiin.

– Päätös oli melko helppo. Minulla on aina ollut ajatuksissa palata tänne. Kun VPS nousi, ensimmäinen ajatukseni oli tulla takaisin, Vöyrillä syntynyt Engström sanoi Ilkka-Pohjalaisen haastattelussa Veikkausliigan kotisivujen mukaan.

 

Engström on VPS:n ensimmäinen uusi pelaaja, mutta päättyneen kauden joukkueesta moni jatkaa mukana myös ensi vuonna. Kaikkiaan vaasalaisilla on nyt sopimus 14 pelaajan kanssa. Lista sopimuspelaajista on alla:

Teppo Marttinen
Jesper Engström
Gabriel Sillanpää
Kareem Moses
Mikko Pitkänen
Samuel Lindeman
Antonio Almen
Sebastian Strandvall
Joonas Vahtera
Lauri Ketola
Aleksi Pahkasalo
Kalle Multanen
Riku Jääskä
Roni Hudd

VPS:n päävalmentajana jatkaa myös ensi kaudella Jussi Nuorela.


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️