Huuhkajien kilpailulliset pelit jatkuvat kesällä Nations Leaguen puolella. Torstaina Suomen lohkoon B-liigassa arvottiin Bosnia-Hertsegovina, Romania ja Montenegro.

Nations League eli Kansallinen liiga tulee jälleen tarjoamaan joillekin maille takaportin kesän 2024 Saksan EM-kisoihin.

Varsinainen formaatti on silti vielä toistaiseksi auki. Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti totesi torstai-illan lehdistötilaisuudessa, että UEFA tulee tiedottamaan asiasta kesäkuun loppuun mennessä.

[readmore from=Huuhkajat]

Huuhkajien lohko on urheilullisesti varmasti ihan mukava ja ennen kaikkea tasainen. Lahden mielestä kaupallisesta perspektiivista olisi voinut toivoa jopa hieman parempaa.

– Totta kai Ruotsi tai Islanti ykköskorista olisi ollut kaupallisesti paras skenaario. Varsinkin Ruotsia vastaan olisi Olympiastadion ollut varmasti täynnä, sanoi Lahti.

– Kaupallisesti ei siis aivan ihannelohko, mutta sitäkin aspektia parantaa lohkon todennäköinen tasaisuus ja ristiin pelaaminen.

Lahden mielestä Huuhkajilla on tällä hetkellä niin kova lento päällä, että kiinnostusta riittää vastustajista riippumatta, jos urheilullinen panos säilyy.

Tästä Palloliiton puheenjohtaja on erittäin mielissään ja toivoo myös naisten maajoukkueelle eli Helmareille mahtavaa tulevaa vuotta.