Fenerbahçen kausi on sujunut huonosti.

HJK:n Eurooppa-liigan karsinnoissa pudottanut Turkin suurseura on maansa pääsarjassa vasta kuudentena. Sarjakärki Trabzonspor on karannut jo 18 pisteen päähän.

Fenerbahçe antoi maanantaina potkut päävalmentajalleen Vítor Pereiralle ja etsii siten parhaillaan uutta luotsia.

Saksan A-maajoukkueen päävalmentajan paikan kesällä vuosikausien tauon jälkeen jättänyt Joachim Löw on Fenerbahçen ykkösvaihtoehto uudeksi luotsikseen. Fenerbahçe on Löwille tuttu seura, sillä hän valmensi turkkilaisjättiä kaudella 1998-99.

AS:n saamien tietojen mukaan Löwin edustajat ovat sitä mieltä, että luotsi voi hyvinkin suostua Fenerbahçen tarjoukseen, jos seurajohto onnistuu vakuuttamaan hänet. Löwin edustajien mukaan Fenerbahçen puheenjohtajana toimivan Ali Koçin on puhuttava henkilökohtaisesti Löwin kanssa ilman välikäsiä.

Fenerbahçen päävalmentajan paikka on ollut tuulinen jo pitkään, sillä Koç on antanut viimeisen kolmen vuoden aikana jopa yhdeksälle valmentajalle potkut.

Lehden mukaan Koç on vakuuttunut siitä, että hän onnistuu suostuttelemaan Löwin joukkueensa uudeksi päävalmentajaksi. Neuvotteluiden on määrä käynnistyä seuraavien päivien aikana.