Viime kauden päätteeksi Bundesliigaan nousseen SpVgg Greuther Fürthin alkukausi on ollut karmaiseva. Joukkue nappasi sunnuntaina vasta kauden ensimmäisen voittonsa, kun Union Berlin kaatui lukemin 1-0.

Aiemmat 14 ottelua kuluvan kauden Bundesliigassa olivat tuottaneet sille ainoastaan yhden tasapelin. Sunnuntain voitosta huolimatta joukkueen maaliero on edelleen karmea: 13-46.

Fürthilla on meneillään seurahistorian toinen kausi Bundesliigassa. Edellinen visiitti kaudella 2012-2013 päättyi putoamiseen ja huonolta näyttää myös tällä kertaa. Matkaa putoamisviivan yläpuolelle on kertynyt jo 13 pisteen verran.

Edellisellä visiitillä Bundesliigassa joukkue ei onnistunut voittamaan yhtään kotiottelua. Sunnuntain voitto oli siis sille seurahistorian ensimmäinen kotikentällä Saksan pääsarjatasolla. Siihen meni 24 ottelua ja se on myös kyseisen kilpailun uusi ennätys.

OptaFranz

@OptaFranz
1 - SpVgg Greuther Fürth have won their first ever home game in the German Bundesliga at the 24th attempt, having waited longer than every other team in the competition's history. Finally. #SGFFCU

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.