Fabrizio Romanon mukaan Bundesliiga-jätin uusi valmentaja selvillä – neuvotteluja enää sopimuksen yksityiskohdista

© Kuva: Getty Images

Saksan Bundesliigan RB Leipzig tuli ryminällä maansa huipulle. Tällä kaudella saksalaisjoukkue pelasi Mestarien liigaa samassa lohkossa muun muassa PSG:n ja Manchester Cityn kanssa.

Se tuskin oli suurempi yllätys, että tuosta lohkosta saksalaiset eivät jatkoon yltäneet. Lohkon kolmosena Leipzig pääsee silti jatkamaan vielä Eurooppa-liigan puolella. Lohkon jumboksi jääneen Club Bruggen europelit päättyivät.

Bundesliigassa joukkueen peli on kuitenkin tökkinyt pahemman kerran. RB Leipzig on vasta sijalla 11. Voittoja 14 pelistä on kasassa vain viisi.

Huono vire koitui myös päävalmentaja Jesse Marschin kohtaloksi, joka sai potkut viime perjantain Union Berlin -tappion jälkeen.

Jalkapallon siirtokuvioista erinomaisesti perillä oleva Fabrizio Romano kertoo, että uusi valmentaja on käytännössä jo selvillä. RB Leipzigin tulee hänen mukaansa ottamaan haltuun 36-vuotias italialainen Domenico Tedesco.

Hän valmensi viimeksi venäläistä Spartak Moskovaa. Tedesco on valmentanut myös muun muassa Schalkea.

Romanon mukaan kyse on enää pitkälti sopimuksen yksityiskohtien hiomisesta. Tedesco ei tiettävästi ollut silti RB Leipzigin ykkösvaihtoehto. Pestiin pyrittiin saamaan joko PSV Eindhovenin Roger Schmidt tai Sporting Lissabonin Rúben Amorim.

Kumpikaan ei ollut valmis jättämään nykyistä työpaikkaansa, joten pestin on saamassa Tedesco.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.